Neticami garda pica ar kabaču mīklu un pildīti kabači ar gaļu un sieru: 2 brīnišķīgas receptes

Kabači, tāpat kā kartupeļi, ir viens no lētākajiem dārzeņiem. To ir viegli audzēt, tas ir nepretenciozs kopšanā, dod labu ražu un ilgu laiku tiek uzglabāts svaigā veidā.

Cepeškrāsnī vārīti pildīti kabači ar sieru noderēs gan svētkos, gan ikdienā. Kabaču picu nav grūti pagatavot, garša pārsteigs ikvienu – apēdīs katru pēdējo kripatiņu.

To visu var izdarīt iepriekš, sasaldēt un, ja nepieciešams, ātri pagatavot garšīgu un oriģinālu ēdienu.

Vasaras pica ar kabaču mīklu

Vasarā, svaigo kabaču sezonā, var pagatavot picu ar kabaču mīklu. Šī pica ir krustojums starp parasto picas versiju un pīrāgu, taču šis ēdiens izceļas ar savu neparastumu, īpašo garšu un maigumu. Šī pica ļoti ātri pazūd no galda.

Sastāvdaļas

Lai sagatavotu pamatni, ņemiet:

Svaigi jauni kabači – 400 – 500 grami;

Vistas ola – 1 gabals;

Sāls un malti pipari – pēc garšas;

Milti – 4 – 5 ēdamkarotes;

Skābais krējums – 1 – 2 ēdamkarotes.

Bet pildījums var būt dažāds un vari variēt pēc savas vēlmes un gaumes. Ņemsim desu – 80 – 100 gramus, pusi sīpola, pāris karotes majonēzes, cieto sieru – apmēram 100 gramus, dažas bazilika lapiņas, 1 – 2 tomātus. Bet jūs varat ņemt jebkurus zaļumus.

Sagatavošana

Kabaci nomazgā, sarīvē uz rupjās rīves, izspiež lieko sulu, pievieno sāli, piparus un samaisa. Ja vēlaties, varat pievienot nelielu saspiestu ķiploka daiviņu. Tad iemaisa saldo krējumu, olu, pievieno miltus.

Mums būs nepieciešama liela panna. Labāk ar nepiedegošo pārklājumu. To vajag labi uzsildīt, tad pielej eļļu (dažas ēdamkarotes) un ar to ieziest visu pannas virsmu. Sagatavoto mīklu izklāj vienmērīgā kārtā. Cepiet uz vidējas uguns apmēram 10 minūtes ar aizvērtu vāku.

Šajā laikā sagrieziet desu un tomātus šķēlēs. Sarīvē sieru. Sasmalciniet sīpolu un sasmalciniet garšaugus.

Lasi vēl: “Vasara burciņā” ir iecienīti ziemas salāti visai ģimenei: salāti, uzkoda un piedeva

Kabaču mīklas pamatni apgriež pannā, un apcepto pusi uzreiz ieziež ar majonēzi, virspusē izklāj tomātus, sīpolus un desu, pa virsu uzkaisa rīvētu sieru un sasmalcinātus zaļumus. Pārklājiet pannu ar vāku un atstājiet 5-7 minūtes uz vidējas uguns.

Pasniedz karstu.

Šķir nākošo lapu, lai iepazītos ar pildīto kabaču recepti…

Leave a Comment